Закінчення навчання у Садочку Школи Українознавства Товариства “ Рідна Школа м. Детройт

Posted by Director - 07/07/15 at 03:07 pm

Святково і радісно розпочався шкільний день у дітей Садочку 6 червня 2015 року. Дівчатка, мов квіточки, з віночками чи квітами у волоссі, хлопчики- у вишиванках й букетами квітів для своїх вихователів.

На святкову програму, присвячену закінченню навчання у Садочку Школи Українознавства, прибули матусі й татусі, бабусі й дідусі, знайомі та родичі, яким так приємно бачити, що їхні діти зростають і навчаються в любові до рідного слова, віри, культури і традицій.

Урочисту програму відкрила вихователька Садочку- пані Анна Ткачук, а допомагала їй асистентка, випускниця рідної Школи м. Детройту -Аркадія Перекліта. У святковій програмі, з якою  виступили перед гостями свята діти Садочку було яскраво продемонстровано, чого за цілий рік навчились діти. Серед повчальних тем: молитва, без якої не обходиться жоден день нашого християнського життя, числа й лічба,  піклування про своє здоров’я та гігієну, назви частин тіла,  правила дорожнього руху та транспорт, пори року, “ чарівні слова “ та правила ввічливості. Серед усіх віршів та пісеньок, які так гарно виконали дітки Садочку, особливо вразили усіх пісні про Україну, в яких малюки обіцяли любити та оберігати національні надбання українського народу.

Під кінець свята виступила директор  Школи Українознавства, пані Ольга Новачинська. У своєму слові директор подякувала батькам та родичам за те, що вони навчають своїх дітей з дитинства любити своє рідне, українське, подякувала виховательці, пані Анні Ткачук та асистентці Аркадії Перекліті за їхню плідну роботу, материнську турботу й опіку,  за повчальну святкову програму й нагородила кожну дитину, котра закінчила навчання в Садочку, пам’ятним дипломом про переведення до класу Передшкілля.

Задоволені діти весело проводили час за святковим столом, в колі своїх батьів та родичів. Закінчення навчання в Садочку – подолання першої сходинки на шляху підкорення вершини духовності та життєвої мудрості.

IMG_2380a
IMG_2381a IMG_2385a

Leave a Reply