«Гей! Свята прийшли у гості! Зустрічайте коляду!»

Posted by Director - 29/01/16 at 02:01 pm

Щороку, учні, батьки та учителі Школи Українознавства  міста Детройту  у різдвяний час відвідують приятелів нашої школи, колишніх випускників, та наші шкільні родини з колядою. Вони  несуть у їхні домівки радість свят, красу нашої давньої праотцівської традиції, сповіщаючи їх про радісну новину народження  Божого Сина .

IMG_1227

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З колядою йдем від хати й до хати. Мале дитя- Христа Бога, в піснях прославляти. Колядо, колядо, яка т нам мила: Дивну радість на Вкраїні людям возвістила.

З 29 грудня 2015 року  по17 січня 2016 року, на користь Школи Українознавства колядувало десять груп колядників, організованих батьками та учителями.

Лунають ніжно дзвоники  від хати і до хати.
Спішить, спішить колядочка  нам щастя побажати!

Дирекція школи висловлює середчну подяку  батькам, які організували дитячі групи колядників: Людмилі Баскевич, Марії Ворончак,   Оксані Заваденко, Марії Муравицькій, Ірині  Нісевич,  Надії Юзич, Людмилі Щербаті,  Ксені та Андрієві  Переклітам,  Василеві  Перцю та групі колядників педагогічного колективу школи.

Учні 7-8 класів нашої Рідної Школи,  16 січня 2016 року, відвідали з Колядою  фінансові установи та Українське  Село, віншуючи їх шастям, здоров’ям та добром!

Школа Українознавства-

Учні, вчителі, батьки  всіх вітають залюбки,

Із Різдвяним світлим святом й побажань Вам шлють багато.

Всім здоров’я зичуть й сили щоб Ви довгий вік прожили,

Та достатку Вашій хаті, щастям будьте Ви багаті!

З Новим Роком теж вітають, пшеничкою засівають,

Хай Рік Новий несе втіху, успіхів, везінь без ліку!

 

Федеральна Кредитова Спілка “ Самопоміч” та Кредитова спілка

“ Будучність “ радо прийняли наших школярів. Обдарували їх солодощами, подарунками й фінансовим датком.

 

За Ваші старання, бажання і час ми щиросердечно  дякуємо Вам усім й просимо ще активніше приймати участь у колядуванні в наступному навчальномув 2016-2017  році.

 

 

20160109_141933 2016-01-09_21.19.39 (1)

Leave a Reply